Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Giverleiding 2019-2020

Tibo Van Moorhem

Oprechte Spinaap

Deze jongman kennen de meeste van jullie waarschijnlijk nog van bij de jonggivers en sindsdien is hij nog geen haar veranderd. Onze brandweerman in spé werd dit jaar ook nog voetballer en tuinier, maar wij kennen hem vooral als de leiding die elke week de welpen een middag vol plezier bezorgde. Dat hij nog altijd enthousiast voor de boeren supportert vergeven we hem dus voor even, want Sint-Pol zit in zijn hart en dat is voor het leven!

  • +32 492 64 07 22

Brecht Courteyn

Assertieve Fodi

Jullie kennen deze knapperd nog van vorig jaar en missen waarschijnlijk al zijn onweerstaanbaar haar. Deze Assertieve Fodi is niet eentje van de Aldi en is ongeloofelijk goed in het trappen van een penalty. Hij is allesbehalve een stresskonijn, dit is Brecht Courteyn.

  • +32 478 66 75 95

Bavo Vanoutryve

Aangename Maraboe

Deze geliefde krullebol staat paraat om dit jaar opnieuw jullie giverleider te zijn. Naast scouts trapt hij af en toe een balleke en dat vindt hij best wel fijn. Samen met een andere giverleider vormt hij een episch DJ-duo dus als je een verzoekje hebt in de giverbar, vragen sowieso. Aan de hogeschool studeert deze beer van een vent event en projectmanagement. We zweren u, ooit wordt hij voorzitter van de NAVO, hier is Vanoutryve Bavo.

  • +32 468 11 23 07

Boris Vanoverbeke

Gemoedelijke Orang-Oetan

Deze gemoedelijke orang-oetan is dit jaar jullie muziekman! Ervaren leider is hij wel, daarom is hij dit jaar nog zo fel! Na twee jaar die snotneuzen van kapoenen, geeft hij iedereen graag drie zoenen! De rosse genen van de familie heeft hij niet mee, maar dit jaar gaat hij met de givers in zee. Hier is de enige echte Boris Vanoverbeke, d’en deze geeft geen gebreke!

  • +32 493 58 94 85

Hanna Decroos

Levenslustige Chinchilla

Na een jaartje bij de welpen te staan is deze jongedame helemaal klaar om voor de givers te gaan. Zo treedt ze in de voetsporen van haar zus ze is dus zeker de juiste persoon voor deze klus. Ze zal dit jaar als EHBO- verantwoordelijke de givers verzorgen dus alle angsten voor verwondingen kunnen al meteen worden opgeborgen. Jullie ondervinden vast nog wel dat ze altijd klaar staat om mee te doen met een spel. Ze is levenslustig, opgewekt en wordt zelden boos, dit jaar jullie favoriete vrouwlijke leiding: Hanna Decroos.

  • +32 478 38 42 11
Facebook | Youtube