Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Pionierleiding 2019-2020

Thomas Audenaert

Bedachtzame Newfoundlander

0474094410

Na een jaartje jonggivers en een jaartje welpen, zal deze joviale leiding een jaar voor de pioniers klaarstaan. Deze tak heeft hij nog nooit gedaan, maar dat weerhoudt hem er niet van, om zo nu een dan een woordmopje te maken. Hij studeert digitale en grafische media aan de Arteveldehogeschool. Dus als ergens een mooie poster hangt op het lokaal is het waarschijnlijk van hem. Sint-Pol stroomt door het bloed van deze bedachtzame newfoundlander, want hij is al lid sinds eerste jaar kapoen. Dus hou jullie maar klaar, want hier is Thomas Audenaert.

Tomas Coppiters

Zeldzame Krekel

0472307801

Onder het motto één is geen komt er nog een Tomas bij de pioniers. De tweedejaars kennen hem ondertussen al als Coppi. Deze jongeman begint dit jaar ook aan een nieuw avontuur aan de universiteit van Leuven waar hij voor industrieel ingenieur gaat studeren! Daarnaast kan je bij hem terecht voor al je vragen over Harry Potter (waar hij zo veel van houdt), de gekste knopen of over gitaren. Dolle pret verzekerd!

Robin Claeys

Zorgeloze Spitsvogel

0468321400

Robin Claeys, een scout in hart en nieren. Al van bij de kapoenen draagt hij Sint-Pol met zich mee. Elke zaterdag vol goesting en met zijn typerende vrolijkheid zal hij dit jaar klaar staan voor de pio's. Als industriële ingenieur in wording kunnen de sjorconstructies dit jaar wel eens heel zot worden! Buiten zijn studies en de scouts trapt onze Zorgeloze Spitsvogel al eens graag tegen een balleke. Hij is zowat de Lionel Messi van onze scouts en met hem hebben de pio's er zeker een top leiding bij!!

Arno Bruneel

Edelmoedige Olifant

0487614305

Hallo, hij is weer hier voor een jaar vol speelplezier! Daar zal hij wel voor zorgen, deze knuffelbeer met zijn droge humor en aanstekelijk enthousiasme keer op keer. En dit jaar gaan we voor gek, zot en avontuurlijk want over pijntjes maken wij ons geen zorgen natuurlijk. Immers met deze topdokter (in wording) zitten we safe, Ook al hebben we soms de beef. Deze edelmoedige olifant kan naast, in het zwembad, intensief baantjes trekken zich ook rustig op zijn yogamat uitrekken. Rustig cruisend op zijn moto naar weet ik veel, hier is Arno Bruneel!

Pauline Van de Walle

Welwillend Franjeaapje

0468176210

Deze goedlachse jongedame is door weer en wind niet te stoppen. Tenzij ze bergop moet starten met een automatique, dan is het met brokken. Al heeft ze rost bloed in de genen, zal je je niet snel aan haar frustreren. Boordevol enthousiasme staat ze na een jaartje jonggivers voor de pio's klaar. Zeg maar hallo tegen onze venetiaans blonde, roste dame (haha das een pleonasme) Pauline Van de Walle!

Facebook | Youtube