Kapoenen

KAPOENEN
Welpen

WELPEN
Pioneers

PIONIERS
Jongivers

JONGGIVERS
Givers

GIVERS

Pionierleiding 2020-2021

Boris Vanoverbeke

Gemoedelijke Orang-oetan

0493 58 94 85

Luister eens goed. Hoor jij dat ook? Jawel! Het klinkt hier als een feestje sinds Boris als pioleiding opdook! Dans dit jaar mee met de allerleukste DJ/kindervriend/leider van Sint-Pol, Die -fun fact- dit jaar overigens ook deel uitmaakt van onze GroL! (groepsleiding) Met een diploma grafische en digitale media op zak Is hij letterlijk en figuurlijk de vormgever van onze tak. Dus, lieve pio’s, zet de muziek nog wat luider luider, allez toe, nog een beke, Want ons jaar wordt een feest met Boris Vanoverbeke!

Hanna Decroos

Levenslustige Chinchilla

0478 38 42 11

Ze is een spring in het veld zonder meer gewoonweg een echte held geef haar een volleybal in de hand dan wordt het pas echt amusant está estudiando español y alemán und möchte Übersetzerin werden Een echte inspiratiebron die nooit wordt gehaat Ook dit jaar staat ze weer vol enthousiasme voor de pioniers paraat

Nora Thüringer

Wilskrachtige Slechtvalk

0472 41 17 03

Na twee jaar bij de welpen te staan is Rikki helemaal klaar om voor de pio’s te gaan. Jullie kennen haar dus allemaal nog wel, elke zaterdag staat Nora enthousiast klaar voor een nieuw spel! Deze coole meid is bovenop jullie leidster ook jullie takleidster dit jaar, dus pas maar op voor ze jullie omverblaast met haar gitaar. Onze Marie Curie van de 21e eeuw studeert Farmacie dus verschiet niet als je haar tegenkomt in je apotheek, kinderen blij maken en hun wonden verzorgen is voor haar uiteraard “a piece of cake”. Ze is behulpzaam, lief en een sterke vrouw. Met haar als mama van de bende, sta je nooit meer in de kou. Als er iets is, stuur haar gerust een mail want haar hart kleurt voor altijd rood en geel.

Lukas Coomans

Gedreven guanco

0487 13 04 80

Deze coole duif kan je altijd vinden op het handbalveld. Hij is technisch met zijn voeten en handen. Twijfel dus zeker niet om eens een wedstrijdje tegen hem te spelen. Enthousiast, gemotiveerd, competitief en gedreven, deze guanaco is niet uit het veld te slaan. Deze sportieve lama geeft dit jaar zijn eerste jaar leiding en studeert burgerlijk ingenieur-architect.

Alp Yalcin

0471 62 37 02

Deze coole kikker zal in zijn eerste jaar leiding voor heel wat animatie zorgen. Alp AKA lil peak studeert grafische en hem wil je niet boos maken, want hij zou je in zijn nieuwe disstrack wel eens durven afkraken. Buiten de scouts kan je hem al eens tegenkomen tijdens het skaten. Hij zal jullie met veel plezier wat tips en tricks meegeven!!

Simon Cosyns

Vrolijke Herder

0498 10 98 08

Deze Vrolijke Herder staat in zijn eerste jaar leiding voor de pio’s paraat. Hij komt rustig over, maar is niet bang van een beetje kattenkwaad! Tijdens de vergaderingen stelt zijn enthousiasme nooit teleur, naast de scouts trapt hij soms een balletje en studeert hij voor handelsingenieur. Zijn hart zit zeker op de juiste plaats, de pio’s worden sowieso zijn kameraads. Dankzij hem wordt dit jaar zeker iets fijns, hier is Simon Cosyns!

Daan de Graeve

Eigenzinnige Rotspelikaan

0484 65 64 03

Rechtstreeks van de jin vliegt deze creatieve alleskunner gezwind de pioleiding in. Met zijn zus als groepsleiding zal hij zich dit jaar misschien wat koest moeten houden, hij doet grafische en is dus de ideale man om onze webpagina te onderhouden. In zijn vrije tijd zet hij graag zijn tegenstanders te kijk op de basketbalveldjes in de wijk. Hij is al Sint-Poller sinds de kapoenen, het lijkt wel een gave, Pio’s maak jullie klaar voor Daan De Graeve!

Milan Lambrecht

Spitsvondige gaai

0479 93 79 43

Wees niet afgeschrikt door zijn judo-skills, deze spitsvondige gaai doet geen vlieg kwaad! Zijt maar zeker dat hij er elke zaterdag 100% voor gaat. Hij zit al aan zijn vierde jaar leiding en heeft dus tonnen ervaring. Weet je niet wie Milan is? Je herkent hem aan zijn gezichtsbeharing. Met een diploma lerarenopleiding leert hij jullie graag bij over geschiedenis en Nederlands. Deze pientere jongen is naast zijn studies zeker niet schuw van een feestdans. In leiding geven is hij absoluut niet slecht, dit is Milan Lambrecht!

Facebook | Youtube